Betöltés...

Üdvözlünk a Rézangyal
weboldalán!

A Rézangyal a kulturált italfogyasztás elkötelezettje.
Termékeink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.
Kérjük nyilatkozz, elmúltál-e 18 éves
Menü

Blendelés

Mit is jelent a blendelés?

A blendelés szó Skóciából származik, és házasítást jelent. Először 1534-ben alkalmazták a skótok, akik különböző évjáratú és különböző technológiával készített whiskyket házasítottak össze. Innen is származik a blended scoth megnevezés.

A blendelés a lehető legszakmaibb úton zajlik nálunk. A legjobb minőségű pálinkákat nagy tételben vesszük meg a termelőktől, majd ezeket a Rézangyal pincéiben házasítjuk, érleljük, ágyazzuk, stb.

Így érjük el, hogy a megszokott Rézangyal minőség folyamatosan szinten tartható legyen. Az elmúlt években kialakult egy kóstoló-blendelő csapatunk, akik korábban végigjárták a főzdéket, ismerik a termelőket és tudják, hogy melyik főzde miben erős.

Mostanra már a főzőmesterek keresnek fel bennünket az új tételekkel, vagy a pálinkafesztiválokon kóstoljuk végig az új párlatokat. Mindig csak a meglévő mennyiségre szerződünk, hiszen nem lehetünk biztosak abban, hogy a következő évjárat is megfelel az elvárásainknak

Ha érdekel, hogyan készülnek a Rézangyal pálinkák, a kiváló házasítások és szeretnéd a saját ízlésed szerint összeállítani a saját pálinkád ott a helyed a Rézangyal blendelő kurzusán.

Mesélünk a márkáról, mesélünk a termékeinkről és a pálinkakészítésről, valamint mesélünk a professzionális blendelésről is.

Vedd fel velünk a kontaktot a kapcsolat menüpont alatt és szervezz magadnak és csapatodnak egy kurzust!